Kontakt

Kontakt

Vilken vinkyl ska jag investera i om jag vill bygga in den under köksbänken? Vilken är den bäste utekökslösningen för min terrass? Hur fungerar leveransen? Frågorna kan vara många, så kontakta gärna vårkundtjänst med dina frågor, vi hjälper dig hitta rätt! I våra köpguider beskriver vi våra olika produkter och du kanske hittar svar på några av dina frågor gällande betalning, leverans och garanti i vår köpguide, så titta gärna där.

010- 10 19 283

Mån-fre 9-17

Kontoradress

Adress till vårt kontor och showroom*:
Havsbadsvägen 1
262 63ÄNGELHOLM
Hemmakompaniet.se - Vem är vi?
Hemmakompaniet.se är en del av Lindström & Sondén AB och har drivit onlineförsäljning sedan 2004. Att vi har funnits sedan 2004 ser du som konsument en trygghet i att vi finns kvar och ger dig service när du skulle behöva detta i framtiden.Under våra år i branschen har vi samlat på oss mycket kunskap och unika erfarenheter från privatkunder, restauranger och experter från hela Europa. Vi har även anpassat vårt sortiment löpande och erbjuder idag bara produkter från välkända varumärken som är specialiserade sina områden. Företaget grundades i skånska kuststaden Ängelholm och här utgår vi ifrån än idag. Sedan december 2019 ägs vi av BHG - den främsta e-handels koncernen i Norden!

Vårt kontor och showroom finns i Ängelholm. Här kan du besöka oss och se ett urval av produkterna som vi säljer. Du kan också få personlig hjälp och rådgivning av våra experter för att hitta den lösning som passar dig och ditt behov bäst. Har du inte möjlighet att besöka oss kan du även få hjälp över telefon, chatt och/eller mejl.